Axis Medical Construction

Αυτοί είναι οι 4 τύποι Αρθρωτού Συστήματος Τοίχου για νοσοκομεία με αντιβακτηριακές ιδιότητες

Το αρθρωτό σύστημα τοίχου χρησιμοποιείται για την επένδυση τοίχων χώρων με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής, όπως νοσοκομεία, κλινικές, χειρουργεία, cleanrooms κ.λπ. Αποτελείται από μια άρτια σχεδιασμένη υποδομή που φιλοξενεί όλη την απαραίτητη Η/Μ υποδομή και περιλαμβάνει ειδικά εξαρτήματα για γωνίες, τοποθέτηση υλικών φινιρίσματος και τοποθέτηση στοιχείων τοίχου. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην τελική επιφάνεια ενός αρθρωτού συστήματος:

Δημιουργείται από 4 διαφορετικούς τύπους πάνελ που όλα έχουν εξαιρετική απόδοση ενάντια στα βακτήρια

Αντιβακτηριακό πάνελ HPL

HPL panels με αντιβακτηριακές ιδιότητες

Το υλικό HPL είναι ένα συμπαγές (≥ 2mm) πολυστρωματικό υλικό υψηλής πίεσης του οποίου η διακοσμητική επιφάνεια συμμορφώνεται με τα πρότυπα EN 438 και ISO 4586. Ο πυρήνας του αποτελείται από στρώματα ινών κυτταρίνης εμποτισμένες με φαινολικές ρητίνες ενώ η επιφάνεια του από ένα ή περισσότερα στρώματα ινών κυτταρίνης εμποτισμένες με θερμοσκληρυνόμενες ρητίνες.

Η αντιβακτηριακή του τεχνολογία δεν βασίζεται στην «προσωρινή βακτηριακή αναστολή» αλλά στη συνεχή καταπολέμηση των βακτηρίων και την αναστολή της ανάπτυξής τους.

Η νέα σειρά αντιβακτηριακών πάνελ ονομάζεται LAMISHIELD και χρησιμοποιεί την αντιβακτηριακή τεχνολογία Biocote. Αυτή η τεχνολογία εστιάζει στην:

– καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης των βακτηρίων

– καταστροφή της πρωτεϊνικής σύνθεσης των βακτηρίων

– βλάβη του DNA των βακτηρίων

Αυτό συνεπάγεται σε 99,98% επιφάνειες χωρίς βακτήρια εντός 24 ωρών σύμφωνα με το ISO 22196: 2011.

Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, τα panels HPL διατίθενται σε διάφορα πάχη, design και φινιρίσματα, με τη μία ή και τις δύο όψεις διακοσμημένες. Το χρωματολόγιο των HPL διαθέτει μία ευρεία γκάμα αποχρώσεων και φινιρισμάτων, δίνοντας λύσεις για κάθε είδους ανάγκη.

Πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι και γαλβανισμένο χάλυβα ηλεκτροστατικής βαφής

Ένα αρθρωτό σύστημα τοίχου κατασκευασμένο με μεταλλικά πάνελ, όπως ανοξείδωτο ή γαλβανισμένο χάλυβα, όχι μόνο είναι μια πολύ οικονομική λύση για καθαρούς χώρους και χώρους υγιεινής, αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Ανάμεσα στα οφέλη είναι:

-Προσαρμοσμένα πάνελ τοίχου καθαρού δωματίου

-Η επιφάνεια και το βάθος μπορεί να διαφέρουν

-Απλή εγκατάσταση μέσω απλού συστήματος

-Πρόβλεψη για εγκαταστάσεις Η/Μ έργων

-Μείωση των αρμών

-Ελαχιστοποίηση του χρόνου συναρμολόγησης

-Δυνατότητα τοπικών επισκευών

Στην περίπτωση του πάνελ γαλβανισμένου χάλυβα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων με την εφαρμογή αντιβακτηριδιακής πούδρας. Αυτό το είδος πούδρας μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη βακτηρίων σε μεταλλικές επιφάνειες. Η αντιβακτηριδιακή πούδρα περιέχει μια ουσία που αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στη βαμμένη επιφάνεια.

Γυάλινα Πάνελ

Γυάλινο πάνελ- πρόταση 3D από την Axis Medical

Το σύστημα τοιχοποιίας αποτελείται από μια υποδομή για ύψος τοίχου έως 4000mm. Τα γυάλινα πάνελ τοίχου μπορούν να φτάσουν σε μέγιστο ύψος τα 3000 mm.

Το γυαλί είναι ένα ιδανικό υλικό καθαρισμού, επειδή είναι εντελώς μη πορώδες, είναι ανθεκτικό σε όλες σχεδόν τις χημικές ουσίες, είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στα χτυπήματα και η βρωμιά που κολλάει μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι σπάνια το γυαλί σπάει, καθώς τα γυάλινα πάνελ που παρέχουμε είναι ασφαλή και ψημένα στο φούρνο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να σπάσουν χτυπώντας την επιφάνεια τους.

Το κύριο πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι η δυνατότητα εκτύπωσης οποιωνδήποτε γραφικών, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα στο δωμάτιο.

Οφέλη:

– Εξοικονόμηση στην διαδικασία καθαρισμού

– Απλή επεξεργασία επιφάνειας (χωρίς ειδική επεξεργασία)

– Ελαχιστοποίηση του χρόνου συναρμολόγησης

– Δυνατότητα τοπικών επισκευών

– Οι διαφορές στάθμης ελαχιστοποιούνται από κάθετες αρθρώσεις

Πλεονεκτήματα:

– Προσαρμοσμένα πάνελ τοίχου καθαρού δωματίου

– COLORPRINT HD. Ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί

– Απλή εγκατάσταση μέσω απλού συστήματος

– Πρόβλεψη για εγκαταστάσεις Η/Μ έργων

Διαβάστε αναλυτικά για το Αρθρωτό Σύστημα Τοιχοποίας Vaelma®

Μοιραστείτε το:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email