ΠΟΡΤΕΣ

Ερμητικές πόρτες

Οι ερμητικές πόρτες περιορίζουν τη ροή αέρα μεταξύ δύο χώρων και δημιουργούν ένα περιβάλλον ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, μειώνοντας τη διαρροή αέρα. Συνεπώς, ελαχιστοποιείται το ενδεχόμενο για επιμόλυνση. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση σε χώρους όπου η διαπερατότητα του αέρα, η υγιεινή, και η ηχομόνωση είναι κρίσιμης σημασίας, όπως χειρουργεία, εργαστήρια, χώροι ελεγχόμενων συνθηκών υγιεινής και χώροι περιορισμένου θορύβου.

Τα νοσοκομεία έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για πόρτες, όπως π.χ. οι αίθουσες ακτινογραφιών πρέπει να έχουν προστασία από την ακτινοβολία. Οι πόρτες στα χειρουργεία και στις μονάδες εντατικής θεραπείας πρέπει να κλείνουν ερμητικά ώστε να εμποδίζεται η μόλυνση μέσω του αέρα και να μπορούν εξειδικευμένα μηχανήματα να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια.

  • Το σχήμα και η δομή του κουβούκλιου εμποδίζει την εισχώρηση σκόνης και υγρασίας.
  • Η αντιβακτηριδιακή επιφάνεια από φύλλο εξαλείφει 99,9% των βακτηριδίων εντός 24 ωρών:
  • Η μικρών διαστάσεων μονάδα αυτοματισμού με βάση την πιο σύγχρονη τεχνολογία βελτιώνει την απόδοση του χώρου χωρίς να περιορίζει τη λειτουργικότητα.
  • Ενεργειακά αποδοτική ανύψωση για βαριές πόρτες. Το διπλό μοτέρ αυξάνει την αξιοπιστία.
  • Ελαφρύ φύλλο που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της πόρτας, και επιτρέπει ταχύτερο άνοιγμα και κλείσιμο.
  • Έξυπνα, καινοτόμα υλικά σε φύλλα συμβάλλουν στην περιβαλλοντική πιστοποίηση του κτιρίου, έχουν αυτό-διορθωτικά και αντιβακτηριδιακά χαρακτηριστικά, και καθαρίζονται εύκολα.