ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Λεπτομέρειες

Φωτιστικά οροφής

Τα φωτιστικά σώματα σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και σε άλλους χώρους ελεγχόμενων περιβαλλοντικών συνθηκών μπορούν να κατασκευαστούν με βάση διάφορες προϊοντικές λύσεις. Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα από φωτιστικά σώματα που διαφοροποιούνται ανάλογα με την πηγή του φωτός, τα συστήματα ελέγχου, τα συστήματα φωτισμού ασφαλείας, τις πηγές ενέργειας, κλπ.

Σειρές φωτιστικών σωμάτων που συνιστώνται για χώρους ελεγχόμενων συνθηκών υγιεινής όπου απαιτείται αυξημένος βαθμός προστασίας από εισχώρηση (IP code). Εκδοχή για πηγές φωτός LED με δύο διαθέσιμους τύπους διάχυσης φωτός:  μικρό-πρισματικό και οπάλιο. Φωτιστικό σώμα ειδικά για εγκατάσταση σε χωνευτή οροφή 600×600 με εμφανές πλέγμα και διάχυση με οπάλιο.

Φωτιστικά χειρουργείου

Η εστίαση με την οποία μπορεί να λειτουργήσει ένας χειρουργός και ο βαθμός επιτυχίας της εργασίας του εξαρτώνται εν μέρει από τον σωστό φωτισμό. Ο ιστός, τα οστά και το δέρμα έχουν διαφορετικές δομές και χρώματα. Επομένως, η σωστή ένταση φωτός, το μέγεθος του πεδίου φωτός και η θερμοκρασία χρώματος διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και παρέχουν τα θεμέλια για εργασία με όσο το δυνατόν λιγότερη κόπωση. Η μήτρα φωτεινού πεδίου, η διαχείριση σκιών και οι γεωμετρίες μεταβλητού πεδίου φωτός είναι όλοι καθοριστικοί παράγοντες.  Τα φωτιστικά μας παρέχουν τις βέλτιστες συνθήκες για να εργάζεστε ήρεμα και με ακρίβεια.

Φωτιστικά Γυναικολογίας

Μία έμπειρη, ακριβής άποψη είναι ένα σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο και ένα καθημερινό μέρος της εργασίας ενός γυναικολόγου. Το σωστό φως παίζει κεντρικό ρόλο: χρωματικά ουδέτερο, ακριβές και αξιόπιστο. Προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικά φωτιστικά, ειδικά σχεδιασμένα για γυναικολόγους, τα οποία έχουν όλα ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι φωτεινά και εύκολα και ευέλικτα στη χρήση, εξοπλισμένα με τεχνολογία LED εξοικονόμησης ενέργειας, ιδιαίτερα ανθεκτικά