Axis Medical Construction

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με Υπευθυνότητα και Δέσμευση: Ολοκλήρωση Στρατηγικών Έργων και Νέες Συμφωνίες για την Axis Medical

Ολοκλήρωση Έργου και Υπογραφή Νέας Στρατηγικής Σύμβασης από την Axis Medical

Η Axis Medical με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει δύο σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της υγείας, με την ολοκλήρωση ενός στρατηγικού έργου και την υπογραφή μιας νέας σύμβασης, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην αναβάθμιση των υποδομών υγείας στην Ελλάδα.

Ολοκλήρωση Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ένα από τα σημαντικότερα έργα που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι είναι η κατασκευή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, δωρεά Οικογένειας Ξ. Καντώνια. Η υλοποίηση αυτού του έργου αναβαθμίζει σημαντικά τις υποδομές υγείας στην Κεντρική Ελλάδα, παρέχοντας αυξημένη δυναμικότητα περίθαλψης σε κρίσιμες περιπτώσεις και βελτιώνοντας τις συνθήκες περίθαλψης για τους μικρούς ασθενείς.

Pediatric ICU Larissa-14
Pediatric ICU – University General Hospital of Larissa

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων είναι εξοπλισμένη με προηγμένα συστήματα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Ειδικά σχεδιασμένα για τη φροντίδα παιδιατρικών ασθενών, τα συστήματα αυτά περιλαμβάνουν προηγμένο εξοπλισμό, με στόχο την παροχή βέλτιστης φροντίδας.

Υπογραφή Νέας Στρατηγικής Σύμβασης με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας

Παράλληλα, η Axis Medical προχωρά στην υπογραφή μιας σημαντικής σύμβασης με την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, η οποία αφορά δύο καίρια έργα στον τομέα της υγείας. Πιο συγκεκριμένα, η σύμβαση περιλαμβάνει την αναδιαμόρφωση και επέκταση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας – Νοσηλευτική Μονάδα Γιαννιτσών, με την προσθήκη 5 νέων κλινών, καθώς και την ανακαίνιση των χειρουργείων στον 2ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας – Νοσηλευτική Μονάδα Έδεσσας.

signing contract
Contract Signing

Τα έργα αυτά έχουν ως κύριο στόχο την ενίσχυση της παρεχόμενης φροντίδας και την αναβάθμιση των υποδομών σε κομβικά σημεία της Βόρειας Ελλάδας. Η Axis Medical δεσμεύεται να υλοποιήσει τα έργα με βάση τα υψηλότερα τεχνικά πρότυπα και με προτεραιότητα στην ασφάλεια των ασθενών.

Με αυτά τα δύο έργα, η Axis Medical ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και των έργων υποδομής στον χώρο της υγείας

Μοιραστείτε το:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email